canadagoosetilbud

I New England er modeløkosystemet en skov. Ingen befrugter skoven eller sprayer pesticider, men de fleste år gør egerne stadig gazillioner af egern. Nøglen til havearbejde som en skov (og for at sætte dine frugttræer op for succes) http://canadagoosetilbud.nu er at vælge planter, som begge er godt tilpasset de eksisterende forhold og tjener de forskellige funktioner, som frugttræerne har brug for.

 

 

 

For eksempel tjener dybe rodede planter som comfrey som elevatorer for næringsstoffer, der bringer fosfor og kalium dybt i jorden op i deres egne blade, der dernæst tjener som næringsstoffer til træet, og kvælstoffastgørelsesplanter som belgfrugter beriger jorden, såvel. Og at vælge planter med rodstrukturer, der adskiller sig fra frugttræet, hjælper med at minimere konkurrencen om canada goose jakke dame tilbud næringsstoffer og vand.

Yarrow og coreopsis, som har mange små blomster over en lang blomstringssæson, tiltrækker og bevarer gavnlige insekter i samfundet. Har du nogensinde udgivet løgnefugle til at kontrollere bladlus? Når bladlusen er væk, forlader mariehøsterne også,canadagoosetilbud  medmindre der findes en alternativ fødekilde; pollen tjener den funktion godt. Urter og andre stærkt duftende planter kan tjene som skadedyrsbekæmpelse for alt fra biller til hjorte.