xn--canadagoosekbenhavn-67b

En æggeblomme er et meget godt tegn, men min forståelse er, at med en skummet æg (gestsække, men ingen baby) er der normalt ikke andet end de gestsekker, herunder æggeblomme.xn--canadagoosekbenhavn-67b Så at se en æggeblomme siger ting sker. Har du en opfølgnings appt for at finde h / b?

Jeg var også ved 5 dage, da jeg gik ind på min graviditet tilbage i ’06. Jeg havde også nogle spotting og canada goose danmark var helt freaked ud. Jeg tror, ​​da jeg fik U / S, var jeg over 7 uger, så lidt længere væk end dig.

 

 

Ikke sikker på fostelpolen, selvom. . googled det og kom op med dette: “5 til 6 uger er normalt en rigtig god tid til at opdage enten en føtal stolpe eller endog et føtal hjertebank ved vaginal ultralyd. Fostelpolen er det første synlige tegn på et voksende  embryo. struktur har faktisk en kurve til det med embryohovedet i den ene ende, og hvad der ligner en hale i den anden ende.http://xn--canadagoosekbenhavn-67b.nu/ Fostalpolen gør det nu muligt at tage krone til rumpmålinger (CRL), så graviditetsdatering kan være en smule mere præcist. Fosterstangen ses med en kronehalslængde (CRL) canada goose jakke til damer på 2 4 mm, og hjerteslag kan ses som en regelmæssig fladder, når CRL har nået 5 mm.