canadagoosetilbud

Hvis en vaginal ultralyd er udført, og der ikke ses nogen føtale pol eller kardial aktivitet, skal der foretages en anden ultralydsscanning i 3 7 dage. På grund af det faktum, at graviditetsdatering kan være forkert, ville det være meget for tidligt på dette tidspunkt at foretage en klar diagnose af resultatet af graviditeten. ”

 

 

Så hvis du er lige ved 5 uger, kan det forklare, hvorfor de ikke har været i stand canada goose jakke til at lokalisere føtalpolen.Jeg ville gerne dele min historie. Mandag den 14. december gik jeg ind for min første ultralyd. på mine datoer skulle have været lige over 6 uger, 6 uger 4 dage for at være præcis. canada goose expedition parka barnet måles kun ved 5 uger 2 dage. Jeg mistede bare 6 mos siden 21/2 mos og måtte have en DnC gjort, det virkede virkelig ikke godt. vidste jeg var rigtigt på mine datoer. var ikke hjerteslag, men der var en svangerskapssække og æggeblomme sagen var lidt for stor. Dr ønskede, at canada goose jakke dame tilbud jeg kom tilbage i fredags for at se, om der har været ændringer. min overraskelse var der en stor ændring.

var et hjerteslag og babyen voksede en millimeter om dagen, hvilket er det, der håbede på. var slukket på mine datoer viser sig at jeg ægløsning senere end havde troet, og jeg er 6 uger 1 dag i dag, da jeg troede jeg var i løbet af uger. http://canadagoosetilbud.nu/gå tilbage i en anden uge bare for at sikre, at hjerteslag er endnu stærkere og at barnet er endnu større. håber det hjælper det var agoniserende at vente, og jeg troede sikkert, at jeg skulle få dårlige nyheder. vil være en god jul afterall.